Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Φιλικό διπλό – Κούλλης: “Θα φτιάξουμε μία ομάδα πολύ δυνατή”

Φιλικό διπλό – Κούλλης: “Θα φτιάξουμε μία ομάδα πολύ δυνατή”


Νέο φιλικό αγώνα είχε χθες η φουτσαλική μας ομάδα, που πήγε στη Λάρνακα για αγώνα με την Ανόρθωση. Οι “πράσινοι” επικράτησαν των “μπλε” με 3-1 και έδειξαν πως βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν οι Μάρκος (2) και Πολιβίου. Μετά τον αγώνα το ΣΥΦΙ Λάρνακας/Αμμοχώστου υποδέχθηκε την ομάδα στο οίκημα. Για την προετοιμασία των πράσινων μας μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Κούλλης Μαυρουδής.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά, όλοι οι παίκτες δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στη προπόνηση και στα φιλικά και υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός και πολύ καλό κλίμα. Οι παλιοί παίκτες βοηθούν τους καινούργιους και γενικά βλέπουμε μία ομάδα που μας θυμίζει τότε που κατακτήσαμε το πρώτο νταμπλ», σχολιάζει ο τεχνικός των πράσινων.

Για το νέο πρωτάθλημα ο Κούλλης, δηλώνει ότι, «Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο από το προηγούμενο αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν περισσότερο από άλλες χρονιές και αυτό φαίνεται να το έχουν καταλάβει πολύ καλά οι παίκτες μου».

«Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς και θα φτιάξουμε μία ομάδα πολύ δυνατή. Τα φιλικά δεν είναι κριτήριο για μένα αφού όλες οι ομάδες όπως και η δική μου, θέλουν να δοκιμάσουν κάποια πράγματα χωρίς να έχουν στόχο τη νίκη», κατέληξε.