Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Δείχνει έτοιμη και θα είναι

Δείχνει έτοιμη και θα είναι


Με καθημερινές σκληρές προπονήσεις και αρκετά δυνατά φιλικά συνεχίζει την προετοιμασία της η ΟΜΟΝΟΙΑ φούτσαλ, που μετρά αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο Κούλλης Μαυρουδής και οι συνεργάτες του βλέπουν με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να βρίσκονται σε καλή κατάσταση δείχνοντας ετοιμότητα. Οι επίσημες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας πλησιάζουν, αφού σε δύο εβδομάδες ακριβώς θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική. Στην πρεμιέρα ως γνωστόν η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδέψει στη Δερύνειας για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του Δημητράκη Χριστοδούλου.

Στα μέχρι τώρα φιλικά που έδωσαν οι πράσινοι, δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι πιο ανεβασμένοι αγωνιστικά, ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο, με όλους να είναι σαν μια οικογένεια. Στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση, η ομάδα μας έδειξε έως ένα βαθμό ετοιμότητα και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως στην πρεμιέρα θα είναι πανέτοιμη. Οι πράσινοι θα δώσουν και άλλες φιλικές αναμετρήσεις, που υπολογίζεται ότι θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα της ομάδα στο γήπεδο.

Έτοιμος να προστατέψει για ακόμη μια χρονιά την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο Τάσος Σκαμπύλης, όπως και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας μας, ο μικρός Ανδρέας Μαλαός, που αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί. Από εκεί και πέρα υπάρχουν 13 παίκτες, 3 εκ των οποίων είναι ξένοι, με τους οποίους θα πορευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στη νέα χρονιά. Νέα, ίσως όχι τελευταία προσθήκη στο ρόστερ, ο Λούκας Χριστοδούλου, έμπειρος στο χώρο του φούτσαλ και έτοιμος να βοηθήσει.