Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Φιλική νίκη χωρίς τους διεθνείς (video)

Φιλική νίκη χωρίς τους διεθνείς (video)


Φιλική αναμέτρηση με την Ανόρθωση, την οποία αντιμετώπισε πάλι πριν δύο ημέρες, έδωσε σήμερα η φουτσαλική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κερδίζοντας με 5-2. Αυτή τη φορά το φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο Λευκόθεο, ενώ έλειπαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές μας λόγω υποχρεώσεων τους με την Εθνική ομάδα. Οι πράσινοι του Κούλλη Μαυρουδή έδειξαν για ακόμη μια φορά την ετοιμότητα τους, έχοντας ηρεμία στο παιχνίδι τους και ακολουθώντας σωστά τις οδηγίες που τους έδινε ο προπονητής τους. Στα αμυντικά τους καθήκοντα οι παίκτες του τριφυλλιού τα πήγαν καλά, όπως καλά τα πήγαν στα επιθετικά τους καθήκοντα πετυχαίνοντας πέντε τέρματα.

Στον αγώνα δεν πήρε λεπτά συμμετοχής το νέο απόκτημα, ο Λούκας Χριστοδούλου, που όμως ήταν στο γήπεδο και έκανε ασκήσεις που του δόθηκαν από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για να ανεβάσει ρυθμούς. Επίσης εκτός ήταν οι τέσσερις διεθνείς, Τάσος Σκαμπύλης, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Μάρκος Ιωάννου και Κώστας Χριστοδούλου.

Στα της φιλικής αναμέτρησης τώρα, το σκορ άνοιξε η ομάδα της Αμμοχώστου, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να απαντά γρήγορα με τέρμα του Κώστα Πολυβίου. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας όμως που έκανε την ανατροπή με αυτογκόλ μετά από πάσα σουτ του Κώτσιου. Στην επανάληψη οι πράσινοι πέτυχαν γρήγορα και τρίτο γκολ, με κοντινό πλασέ του Σέζαρ σε κενή εστία μετά από ασίστ του Κώτσιου. Η Ανόρθωση μείωσε σε 3-2, όμως το τριφύλλι απάντησε με ακόμη δύο γκολ, το 4-2 έγραψε ο Βάγκνερ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τέρμα που σημείωσε ο Ανδρέας Καλός.

Δείτε μερικά από τα τέρματα της ομάδας μας: