Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κλειστά ανταγωνιστικά!

Κλειστά ανταγωνιστικά!


Το τμήμα καλαθόσφαιρας επέστρεψε στην Α’ κατηγορία, το τμήμα φούτσαλ ανανεώθηκε, ενώ το πετοσφαιρικό αφού είδε πέρσι πως μπορεί για το πρωτάθλημα, φέτος κτυπάει ρέστα! Θα ήταν ευχής έργο, όλα τα κλειστά μας να είναι διαχρονικά ανταγωνιστικά! Φέτος παρακολουθήσαμε στενά την προετοιμασία της πετόσφαιρας και του φούτσαλ, όπως και τον προγραμματισμό της καλαθόσφαιρας και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως αν στηριχθούν όπως πρέπει από το κόσμο, έχουν τις δυνατότητες να μας κάνουν περήφανους.

Πετόσφαιρα

Πέρσι της έκλεψαν το πρωτάθλημα. Η απάντηση της ήρθε πρώτα από όλα με την επιστροφή δυο δικών της παιδιών, του Αχιλλέα Πετρακίδη και του Άγγελου Αλεξίου, δύο δηλαδή από τους κορυφαίους Κύπριους πετοσφαιριστές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έμεινε εκεί, αλλά ανανέωσε τον Ρεϊνάλντο, έφερε στη Κύπρο το Μπρούνο Άλβες, ενώ απέκτησε και τον Αντώνη Αντωνίου από την Αναγέννηση Δερύνειας. Απομένει άλλη μια προσθήκη διαγώνιου και ο προγραμματισμός ολοκληρώνεται. Στόχος ασφαλώς το πρωτάθλημα, με το Σάββα Σάββα να παραμένει στο τιμόνι, αφού έδωσε πέρσι διαπιστευτήρια ενός προπονητή που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Φούτσαλ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απώλεσε τα σκήπτρα μετά από 3 χρόνια. Αφού έδειξε κορεσμένη, οι Μαυρουδής και Ζυμαράς προχώρησαν σε αλλαγές στο ρόστερ. Αποκτήθηκαν οι έμπειροι Κ. Χριστοδούλου και Πολυβίου, ο ήδη φτασμένος στο χώρο του φούτσαλ  Β. Χριστοδούλου και ο Πρωτοπαπάς, οι Βραζιλιάνοι Σέζαρ και Μπόρις, ο γνωστός στο κυπριακό φούτσαλ Αλεξέι Μουντεάν, ενώ ανανέωσε ο Βάγκνερ. Παράλληλα αποχώρησαν παίκτες που συνέδεσαν το όνομα τους με επιτυχίες του παρελθόντος όπως ο Μανώλη, ο Δημητριάδης, ο Καρλίνιος και ο Αλεξέγιεφ. Αυξημένες φέτος οι ευθύνες παικτών όπως ο Σκαμπύλης, ο Κωνσταντίνος Αντρέου, ο Μάρκος Ιωάννου και ο Κωνσταντίνος Ιακώβου. Στόχος να επιστρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο θρόνο της.

Καλαθόσφαιρα

Είναι πιο πίσω σε προγραμματισμό από τα άλλα δύο και είναι φυσιολογικό. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα παίκτες, οι δικές μας πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ειδικά στο θέμα των Αμερικανών τα πράγματα είναι προχωρημένα, με το κόουτς Τσαγγαρίδη να έχει κάνει τις επιλογές του. Την ίδια στιγμή έχουν γίνει επαφές και με Κύπριους καλαθοσφαιριστές, έμπειρους και νεαρούς, μιας και από φέτος οι εγχώριοι θα έχουν πιο ενεργό ρόλο. Στόχος να κτιστούν ξανά οι βάσεις και να είναι η ομάδα ανταγωνιστική. Η κυπριακή καλαθόσφαιρα είναι σε μεταβατικό στάδιο έτσι όλα είναι πιθανά.