Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κούλλης: “Θα είμαστε πιο δυνατοί”

Κούλλης: “Θα είμαστε πιο δυνατοί”


Πιο δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ τη σεζόν που αρχίζει σήμερα υποσχέθηκε ο Κούλλης Μαυρουδής, μιλώντας στο Omonoianews.com. Ο προπονητής των πράσινων είναι σίγουρος πως η σκληρή δουλειά που έγινε φέτος, θα φέρει αποτέλεσμα με την ομάδα να παρουσιάζεται αλλαγμένη. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν απόψε (20:15) τον Δημητράκη Χριστοδούλου στη Σωτήρα.

Για το πως πήγε η προετοιμασία της ομάδας:Έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας η οποία πήγε πάρα πολύ καλά αφού όλοι οι παίκτες μας δούλεψαν πολύ σκληρά. Έχουμε αφιερώσει όλοι περισσότερο χρόνο από κάθε άλλη χρονιά, δουλεύουμε πολύ πιο επαγγελματικά και μαζί με το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και σε συνδυασμό με τον κόσμο μας που με την παρουσία μας είμαι σίγουρος θα τον ξαναφέρουμε κοντά, θα είμαστε πιο δυνατοί”.

Για το σημερινό παιχνίδι: “Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα, σε μία καυτή έδρα, σε ένα γήπεδο μικρότερο από το δικό μας, όμως προετοιμαστήκαμε κατάλληλα να πάρουμε με οποιοδήποτε τρόπο το τρίποντο. Ευελπιστούμε ότι τη δεύτερη αγωνιστική θα έρθει και ο κόσμος μας κοντά, να δουν και αυτοί τη νέα μας ομάδας και να ξεκινήσουμε με τους καλύτερους οιωνούς αυτό τον πολύ δύσκολο μαραθώνιο”.

Για το ότι ο Μπόρις έμεινε εκτός: “Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και οι τέσσερις οι ξένοι και επέλεξα τους τρεις που κατά τη γνώμη μου είναι πιο έτοιμοι. Ο Μπόρις με προβλημάτισε, επειδή παρόλο που είναι μαζί μας λίγο διάστημα, έχει μπει για τα καλά στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική πιστεύω θα με προβληματίσει ακόμα περισσότερο”.