Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το τμήμα φούτσαλ σε χρειάζεται στο γήπεδο

Το τμήμα φούτσαλ σε χρειάζεται στο γήπεδο


Συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του τμήματος φούτσαλ του σωματείου μας. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε μια εβδομάδα και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη να μπει δυναμικά στη νέα αγωνιστική χρονιά με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή του αθλήματος. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η στήριξη του κόσμου, που με την παρουσία του στο γήπεδο σε κάθε αγώνα δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα. Τους τίτλους που κέρδισε τα προηγούμενα χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ στο φούτσαλ το έκανε έχοντας δίπλα της τους φίλους τους τριφυλλιού που έκαναν το στάδιο Ελευθερία πραγματική έδρα σε κάθε αγώνα.

Για να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ πάλι στην κατάκτηση τίτλων εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό και από τους φίλους της ομάδας βοηθώντας δίνοντας παρών στους αγώνες και ενισχύοντας την οικονομικά. Το εισιτήριο για κάθε αγώνα ξεχωριστά κοστίζει 5 ευρώ, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ. Οι φίλοι του τμήματος φούσαλ όμως μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η τιμή της κάρτας του έχει καθοριστεί στα 30 ευρώ, δίνοντας σου την δυνατότητα όπως προαναφέραμε να μην χάσεις παιχνίδι της ομάδας στην έδρα της. Ενίσχυσε οικονομικά την ομάδα μας για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και να είσαι σίγουρος πως θα στο ξεπληρώσει με χαρές και τίτλους!

Τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος φούτσαλ είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel», ενώ οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να τα προμηθευτούν και από τους εφόρους του τμήματος.