Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ζευγάρωσε τις νίκες (ΟΜΟΝΟΙΑ-Αετός 9-3)

Ζευγάρωσε τις νίκες (ΟΜΟΝΟΙΑ-Αετός 9-3)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ, συνέτριψε τον Αετό Σολέας με 9-3. Οι πράσινοι χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, πήραν το ζητούμενο και έχουν έξι βαθμούς σε δύο αγώνες.

Α΄Ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε στο 4ο λεπτό γκολ με τον Μπόρις και ο Αετός έφερε το ματς στα ίσα στο 12′. Το γκολ του αντιπάλου αφύπνισε τους παίκτες του Μαυρουδή που ανέβασαν απόδοση και στο επόμενο λεπτό μπήκαν ξανά σε θέση οδηγού με τον Ιακώβου ενώ στο 14′ ξανά ο Μπόρις βρήκε δίκτυα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου παίκτηκε γρήγορο φούτσαλ και ο Αετός στο 16′ κατάφερε να πετύχει και 2ο γκολ. Οι πράσινοι όμως απάντησαν εις διπλούν. Πρώτα στο 17′ με τον Αλεξέι και μετά στο 18′ με τον Μπόρις, με ένα πανέμορφο γκολ σε εκτέλεση να γράφει το 5-2.

Β΄ Ημίχρονο

Το β μέρος άρχισε με τους πράσινους να κάνουν διαχείριση του σκορ και στο φινάλε να ανεβάζουν ξανά απόδοση. Στο 27′ ο Πολυβίου με σουτ κοντινό έκανε το 6-2 και ο Μάρκος τρία λεπτά μετά να σκοράρει το 7ο μας γκολ. Χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές και ο Αετός βρήκε δίκτυα για τρίτη φορά στο ματς στο 36′. Οι πράσινοι όμως ήθελαν να πάρουν τη νίκη με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων και το κατάφεραν. Ο Καλός στο 38′ έκανε το 8-3 και ο Ιακώβου στη συνέχεια έγραψε το τελικό 9-3.

Ζωντανά από το Ελευθερία