Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Ευχαριστούμε την ποδοσφαιρική ομάδα”

“Ευχαριστούμε την ποδοσφαιρική ομάδα”

agonas-epidixis37


Αρκετός κόσμος παρακολούθησε ψες για πρώτη φορά την φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ και οι ανθρώποι της ομάδας εύχονται το μικρό δείγμα που είδε κόσμος, να είναι ικανό ώστε να τους κρατήσει στο κλειστό γήπεδο. Ο τεχνικός της ομάδας, Κούλλης Μαυρουδής, μίλησε στο Omonoianews.com, ευχαρίστησε τον Κώστα Καϊάφα και παραδέχθηκε πως εάν το ματς γινόταν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν αντίθετο.

“Για μας ήταν μία ξεχωριστή βραδιά, αφού είχε σχεδόν ένα χρόνο να δούμε τόσο κόσμο στο κλειστό και γι’ αυτό ευχαριστούμε πολύ την ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ και ιδιαίτερα τον Κωστάκη Καϊάφα που δέχθηκε να γίνει αυτό το παιχνίδι”, δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προσθέτοντας:

“Τώρα για τον αγώνα, σίγουρα η διαφορά της δικής μου ομάδας με την ομάδα ποδοσφαίρου ήταν τεράστια αφού όταν δεν γνωρίζεις να αμύνεσαι σε αυτό το άθλημα, είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις. Παίζαμε στο δικό μας γήπεδο που είναι πολύ διαφορετικό από το γήπεδο του ποδοσφαίρου και σε διαστάσεις αλλά και σε δάπεδο. Είμαι σίγουρος ότι εάν αυτό το παιχνίδι γινόταν σε γήπεδο ποδοσφαίρου 11 εναντίον 11, θα είχαμε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, με νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας”.

Ο προπονητής των πράσινων κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην ομάδα του, για να επιτευχθούν οι στόχοι του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. “Εύχομαι να άρεσε η δική μου ομάδα σε όσους για πρώτη φορά ήρθαν στο γήπεδο και να μας ακολουθήσουν στη συνέχεια αφού με αυτούς στο πλάι μας, είμαστε πιο δυνατοί”, ανέφερε.