Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έτοιμη για το δεύτερο τρίποντο

Έτοιμη για το δεύτερο τρίποντο


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΤΟ Σολέας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας. Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή, που είναι το φαβορί για τη νίκη αύριο απέναντι στους νεοφώτιστους, προπονήθηκε το απόγευμα για τελευταία φορά.

Ο τεχνικός των πράσινων δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Κώτσιο και τον Κοντοδήμητρο ενώ αυτή τη βδομάδα ξεκουράζει τον Σέζαρ, με τον Μπόρις να βρίσκεται στην αποστολή για πρώτη φορά. Κάποιες ενοχλήσεις ταλαιπώρησαν τους Μάρκο και Πολυβίου, όμως θα βρίσκονται κανονικά αύριο στη διάθεση του κόουτς.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο εύχονται αύριο να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο της ομάδας. Ραντεβού στις 20:30 στο Ελευθερία! Παράλληλα,

Το Τμήμα Φούτσαλ για να μπορέσει να είναι δυνατό και συνεπέστατο στις υποχρεώσεις του, χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ένας πολύ καλός τρόπος για να στηρίξουμε την ομάδα μας είναι η αγορά εισιτηρίου διαρκείας, το οποίο κοστίζει 30 ευρώ και περιλαμβάνει τους 12 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού.