Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μόνο η νίκη στο μυαλό τους!

Μόνο η νίκη στο μυαλό τους!

agonas-epidixis-meros-b168-futsal


Την ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ (20:30, live omonoianews.com) και στοχεύει να πετύχει την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες! Η ομάδα μας είναι το φαβορί για να επικρατήσει, όμως στη θεωρία δεν κέρδισε ποτέ κανείς, πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο.

Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που έχει φέτος αναβαθμιστεί πολύ, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Η ΑΕΛ μετράει 9 βαθμούς, όσους και η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά με ένα αγώνα λιγότερο. Οπωσδήποτε δεν μπορεί να υποτιμηθεί η ομάδα της Λεμεσού, την ίδια στιγμή όμως ούτε να υπερτιμηθεί. Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση των παικτών του Κούλλη Μαυρουδή.

Η μέρα και η ώρα πάντως, προσφέρονται για καλή προσέλευση του κόσμου. Ο ΛΑΟΣ μπορεί να αποτελέσει τον έξτρα παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να κάνει αν χρειαστεί τη διαφορά. Ακόμα και αν δεν χρειαστεί να κάνει τη διαφορά ο κόσμος, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει φέτος πολύ ωραίο φούτσαλ, έτσι είναι βέβαιο πως θα αποζημιώσει όσους πάνε στο Στάδιο Ελευθερία. Ραντεβού εκεί στις 20:30 λοιπόν.

*Ο αγώνας θα μεταδοθεί για πρώτη φορά και σε live streaming από το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας