Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στο σωστό δρόμο! (video)

Στο σωστό δρόμο! (video)


Στην φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια. Δεν θα ακούσετε κανένα να θριαμβολογεί μετά την ψεσινή δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του συνόλου του Κούλλη Μαυρουδή. Γνωρίζουν πολύ καλά πως ο δρόμος είναι μακρύς και οι στόχοι τους υψηλοί. Και ότι μόνο με σκληρή δουλειά, συνεχόμενο ανέβασμα και απόλυτη συγκέντρωση θα βρεθεί στο τέλος της χρονιάς η ΟΜΟΝΟΙΑ στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως έδειξε χθες σε καλό δρόμο. Δεν ήταν μόνο η ευρεία νίκη, ήταν πολύ περισσότερο πως μέρα με τη μέρα αποκτά συνοχή, μοιάζει περισσότερο με σύνολο παρά μια παρέα από ποιοτικούς παίκτες. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας, μιας και το καλοκαίρι σημειώθηκαν πολλές αλλαγές. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη, θα περιορίζει τα λάθη της και την κατάλληλη στιγμή θα κυνηγήσει όλες τις πιθανότητες της για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το βέβαιο είναι πως την ΟΜΟΝΟΙΑ χαίρεσαι να την βλέπεις. Είναι τεράστια η διαφορά, όταν οι παίκτες έχουν κίνητρα και διάθεση να παλέψουν για να εκπληρωθούν οι στόχοι τους. Η προσέλευση ψες δεν ήταν η αναμενόμενη, ελπίζουμε όμως πως σιγά σιγά το τμήμα φούτσαλ θα κτίσει ξανά το δικό του κοινό.

Δείτε ακόμα:

Φωτορεπορτάζ: ΟΜΟΝΟΙΑ-Αετός

Στιγμιότυπα ΟΜΟΝΟΙΑ-Αετός 9-3