Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τάσος: “Χρειαζόμαστε τον κόσμο!”

Τάσος: “Χρειαζόμαστε τον κόσμο!”


Ο τερματοφύλακας της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ μιλάει για το αποψινό παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον Αετό Σολέας και καλεί τον κόσμο να πάει στο κλειστό για να δει την ομάδα μας να πετυχαίνει άλλη μία νίκη. Ο Τάσος Σκαμπύλης λίγες ώρες πριν το δεύτερο παιχνίδι για την ομάδα μας, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Τάσος Σκαμπύλης εξέφρασε την εκτίμησή του για τον αποψινό αγώνα: «Από εμάς εξαρτάται η τελική έκβαση του αποτελέσματος του αποψινού αγώνα. Έχουμε περισσότερη ποιότητα από τον αντίπαλό μας, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα και τον αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Γνωρίζουμε πως εάν υποτιμήσουμε έστω και για λίγο τον Αετό, τότε θα έχουμε προβλήματα. Όμως, σύμφωνα με αυτά που βλέπω από την ομάδα μας, θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Όσο αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επεσήμανε: «Είμαστε ευχαριστημένοι, διότι έχουμε ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα μέσα σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Δεν ήταν μόνο η νίκη που μας ικανοποίησε, αλλά περισσότερο η εμφάνιση της ομάδας σε σημαντικά χρονικά διαστήματα του αγώνα. Αν και ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι, εντούτοις καταφέραμε να βγάλουμε πράγματα που δουλεύαμε στην προπόνηση, κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια».

Ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας έστειλε το μήνυμά τους τον κόσμο της ομάδας μας: «Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει απόψε στο γήπεδο, διότι τον χρειαζόμαστε. Πάει καιρός από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας, έτσι πιστεύω είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να έρθει ο κόσμος, να δει τη νέα ομάδα που φτιάχνουμε. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τους αφήσουμε ευχαριστημένους και να τους κάνουμε να ανυπομονούν και να ρωτούν για το πότε είναι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας».