Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το ήθελε, το πήρε!

Το ήθελε, το πήρε!


Ήξερε τις δυσκολίες που θα συναντήσει η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι. Αυτές έγιναν ακόμα πιο ισχυρές, από την ανοχή των διαιτητών στα τραβήγματα και τα φάουλ των παικτών της ΑΕΚ. Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή όμως ήθελε πολύ το παιχνίδι, το έδειξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και τελικά το πήρε.

Το τελικό 0-1, δείχνει πόσο δύσκολη ήταν η επικράτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά κρύβει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Αυτή έδειξε μια ΟΜΟΝΟΙΑ σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο, να προσπαθεί παρά τους μικρούς χώρους να κυκλοφορήσει τη μπάλα, να δημιουργήσει ρήγματα, να πετύχει γκολ. Είχε και η ΑΕΚ ευκαιρίες στην κόντρα, όμως δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα. Το γκολ του Σέζαρ ήταν απλά απονομή δικαιοσύνης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν πήρε το ζητούμενο και κοιτάζει μπροστά. Κάθε νίκη που παίρνει, προσθέτει ένα κομματάκι αυτοπεποίθησης και δυναμικής για την ομάδα. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι επήλθαν πολλές αλλαγές και ο χρόνος δουλεύει υπέρ αυτής της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως σιγά σιγά θα μπει στην ομάδα και ο Κωνσταντίνος Αντρέου που μπορεί να την ανεβάσει ακόμα περισσότερο. Προς το παρόν, πέραν της πολύ καλής εικόνας, κρατάμε και τη μεγάλη θέληση όλων των παικτών.