Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κέρδισε και την ατυχία

Κέρδισε και την ατυχία

futsal-ararat42


Συνεπής στο ραντεβού της η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, πανηγύρισε ψες νέα νίκη επί του Αραράτ με 2-1. Πολλοί θα ανέμεναν μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ, αυτό που μετράει όμως είναι οι 3 βαθμοί, που συνοδεύτηκαν μάλιστα από καλή εμφάνιση. Άλλωστε ο Μαυρουδής δεν κρύβει πως περισσότερη έμφαση η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει στην άμυνα, γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά “αυτή δίνει τίτλους”.

Το 2-1 πάντως, ανεξάρτητα από τα όσα αναφέραμε πιο πίσω, μάλλον αδικεί την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι παίκτες μας ουσιαστικά νίκησαν και την ατυχία, αφού βρήκαν 4 συνολικά δοκάρια στον αγώνα, ενώ είχαν να αντιμετωπίσουν και ένα εξαιρετικό Σύλβιο Μούλερ. Το σκορ θα μπορούσε και θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, αφού όμως πήρε την ουσία η ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε περισσότερο με τις χαμένες ευκαιρίες. Η ποιότητα υπάρχει έτσι κι αλλιώς.

Το χθεσινό παιχνίδι, τολμούμε να πούμε πως ήταν όσο δύσκολο ήταν και το διπλό στο Λευκόθεο, γιατί το τελευταίο δημιούργησε προσδοκίες και πίεση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τις διαχειρίστηκε ορθά, πήρε νέα σπουδαία νίκη και στρογγυλοκάθισε στη κορυφή. Ελπίζουμε να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους.