Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Με 14 παίκτες στην Ουγγαρία

Με 14 παίκτες στην Ουγγαρία

futsal-ararat39


Η Εθνική φούτσαλ αναχωρεί αύριο, Σάββατο, με προορισμό την Ουγγαρία, εκεί όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της χώρας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για τα φιλικά αυτά 14 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι τέσσερις αγωνίζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Τάσος Σκαμπύλης, ο Κώστας Χριστοδούλου, ο Μάρκος Ιωάννου και ο Κωνσταντίνος Ιακώβου είναι οι πράσινοι παίκτες που θα ταξιδέψουν με την Εθνική ομάδα στην Ουγγαρία.

Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αρχηγός της Εθνικής φούσαλ, Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για το ταξίδι και τα φιλικά που θα δώσουν εκεί. Αναλυτικά είπε: «Κάθε φιλικό έχει τη δική του σημασία στο στάδιο που βρισκόμαστε και αναμένοντας τους επίσημους αγώνες του Ιανουαρίου στο Μαυροβούνιο. Η Ουγγαρία βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη και σίγουρα θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για χρήσιμα συμπεράσματα. Μέσα από τα δύο φιλικά παιχνίδια θα δούμε τις αδυναμίες μας και θα έχουμε ασφαλώς καλύτερη εικόνα για τη δουλειά που πρέπει να γίνει στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εξετάσεις της προκριματικής φάσης».

Το Σάββατο το απόγευμα αναχωρεί η αποστολή για την Ουγγαρία, με το πρώτο φιλικό να το δίνει τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου και το δεύτερο μία ημέρα αργότερα, στις 2 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη.