Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να εξαργυρώσει το σπουδαίο διπλό

Να εξαργυρώσει το σπουδαίο διπλό

futsal-ano15


Το Αραράτ υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Ελευθερία (20:30, live omonoianews.com, livestream OMONOIA) και η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος! Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρίποντο, πρέπει όμως να το επιβεβαιώσει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου με την απόδοση της! Άλλωστε όσοι απαρτίζουν το τμήμα φούτσαλ ξέρουν καλύτερα από τον κάθε ένα πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από την πιο σπουδαία επιτυχία της μέχρι τώρα στη χρονιά. Το εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Αποέλ, είχε σαν αποτέλεσμα η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση να είναι στα ύψη. Αν η ομάδα μας όμως δεν καταφέρει να κερδίσει σήμερα το Αραράτ, θα είναι σαν να μην ήρθε ποτέ το διπλό στο Λευκόθεο. Για αυτό ο Κούλλης Μαυρουδής και οι αθλητές του έχουν αφήσει ήδη πίσω τους εκείνο το παιχνίδι και κοιτάνε στο σημερινό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως μπορεί το Αραράτ να έχει αποδυναμωθεί και αλλάξει στόχους τα τελευταία χρόνια, δεν παύει όμως να είναι μια παραδοσιακή, ιστορική ομάδα στο χώρο. Καμία υποτίμηση λοιπόν, ούτε όμως και υπερβολικός σεβασμός. Πάμε να πάρουμε το παιχνίδι!