Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πρεμιέρα με πεντάρα επί του αιώνιου (Video&Photos)

Πρεμιέρα με πεντάρα επί του αιώνιου (Video&Photos)

FutsalU17-VSapoel (72)


Εκπληκτικό ξεκίνημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 φούτσαλ στο Πρωτάθλημα Παίδων που στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 5-3 του Αποέλ εκτός έδρας. Οι πράσινοι ήταν το απόλυτο αφεντικό στην αναμέτρηση και έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Η ομάδα μας μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, ενώ η σημερινή εμφάνιση άφησε ικανοποιημένους όλους στο πράσινο στρατόπεδο ενόψει της συνέχεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και θα παλέψει όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι άρχισε με την ομάδα μας να μπαίνει πιο δυνατά και να πετυχαίνει ένα γρήγορο γκολ με τον Δημήτρη Βασιλείου, που ήταν και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αφού σκόραρε τέσσερα γκολ. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑ λίγο αργότερα περνώντας και τον τερματοφύλακα του Αποέλ. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλο, που μόλις δύο φορές μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή μας. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους πράσινους να βάζουν γερές βάσεις για τη νίκη. Το δεύτερο μέρος άρχισε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει το 3-0 με τον Απόστολου Αποστόλου με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ σαν σε προπόνηση. Το 4-0 ήρθε από το Δημήτρη Βασιλείου, που έκανε χατ-τρικ. Ο αντίπαλος μείωσε προσωρινό σε 4-1 πριν ο Δημήτρης Βασιλείου σκοράρει και πάλι κάνοντας το 5-1 με το τέταρτο προσωπικό του γκολ στον αγώνα. Το Αποέλ πίεσε στη συνέχεια την ομάδα μας και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ προς το τέλος του παιχνιδιού σε 5-3.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι πράσινοι πανηγύρισαν τη δίκαιη επικράτηση τους επί του αιώνιου αντιπάλου, όμως πλέον βλέπουν τη συνέχεια που ακολουθεί.

Ο Όμηρος Ομήρου ξεκίνησε τον αγώνα με τους Γιώργο Ηλιάδη, Αλέξανδρο Κωνσταντίνου, Δημήτρη Βασιλείου, Απόστολο Αποστόλου και Σάββα Καραγιάννη. Αγωνίστηκαν επίσης οι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Δημήτρης Σταυρίδης, Στυλιανός Σωκράτους, Στέφανος Σάββα και Χρίστος Σκουφαρής.