Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η αδικία να την πεισμώσει

Η αδικία να την πεισμώσει

futsal-aek-9


Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι σκεφτόταν ο διαιτητής Χαράλαμπος Γεωργίου, την ώρα που απέβαλλε τον Βάγκνερ. Σε μια φάση, που σφυρίχτηκε φάουλ υπέρ μας για τράβηγμα, βρεθήκαμε να χάνουμε το Βραζιλιάνο για 2 τουλάχιστον παιχνίδια! Τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και όχι ανάλογα με το ποιος διαθέτει περισσότερο χρήμα ή παρασκηνιακή δύναμη.

Όπως και να έχει η μιζέρια δεν ταιριάζει σε αυτή την ομάδα. Πρόκειται άλλωστε για την ίδια ομάδα που με παίκτη λιγότερο ψες, κατάφερε όχι μόνο να αμυνθεί υποδειγματικά, αλλά πέτυχε και τέρμα! Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Η αδικία πρέπει να την πεισμώσει, να την βοηθήσει να συγκεντρωθεί ακόμα περισσότερο στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα όσα λέμε πιο πάνω βέβαια δεν αναιρούν την μεγάλη αδικία. Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ τιμήθηκε σαν ομάδα ήθους και αυτό είναι το ευχαριστώ από την κυπριακή διαιτησία. Ελπίζουμε πως τουλάχιστον κατά τη σύνταξη του φύλλου αγώνος, στάθηκαν στο ύψος τους.