Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να μείνει μόνη από νωρίς

Να μείνει μόνη από νωρίς

FutsalU17-VsArarat (6)


Μεγάλο ντέρμπι αναμένετε απόψε στη Λεμεσό για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος φούτσαλ κάτω των 21 ετών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που καθόλου εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι δύο ομάδες από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους κερδίζοντας στην πρεμιέρα και μοιράζονται την κορυφή όμως αμφότερες θέλουν να μείνουν μόνες εκεί. Οι πράσινοι γνωρίζουν πως μια νίκη μέσα στη Λεμεσό θα δώσει μεγάλο αέρα ψυχολογίας στην ομάδα και θα κάνουν ότι μπορούν για να δραπετεύσουν με το διπλό. Ο Όμηρος Ομήρου έχει πολλές επιλογές για τον αγώνα και όσοι θα αγωνιστούν καλούνται να αντεπεξέλθουν με επιτυχία.

ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ πέρσι χάρισαν αρκετές συγκινήσεις αφού πάλευαν μέχρι το τέλος για τον τίτλο, που κρίθηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική. Το τριφύλλι ήταν αυτό που πανηγύρισε στο τέλος τον τίτλο και φέτος θέλει να μείνει από νωρίς στην κορυφή χωρίς να χρειάζεται να την μοιράζεται για αυτό θέλει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί απόψε στις 21:15 στο κλειστό Menfo Arena (Νίκος Σολωμονίδης) και θα διαιτητεύσουν οι Παναγιώτης Παναγή και Δημήτρης Προκοπίου. Πιο κάτω αναλυτικά όλα τα παιχνίδι της αγωνιστικής, που αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο:

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015
ΕΝΠ ΜΕΛΙΣΣΑ F.C ΑΓ. ΝΑΠΑΣ 20:00 Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 21:15 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015
Αποελ Λευκωσίας 20:30 AGBU ARARAT
ΑΡΗΣ – ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ 20:30 ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ