Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στο περίμενε για ακόμη μια εβδομάδα

Στο περίμενε για ακόμη μια εβδομάδα

futsal-ararat24


Μετά την απόφαση των διαιτητών για αποχή αυτή την εβδομάδα από τους αγωνιστικού χώρους επηρεάζονται και οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα Φούτσαλ, αφού το άθλημα διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΚΟΠ. Φυσικά το ποδόσφαιρο σάλας ή αλλιώς το φούτσαλ είναι ένα διαφορετικό άθλημα από το ανοικτό ποδόσφαιρο και εδώ είναι που πρέπει να καθίσουν οι αρμόδιοι και όσοι ασχολούνται με το άθλημα για να σκεφτούν τη δημιουργία μίας ομοσπονδίας συγκεκριμένα για το φούτσαλ. Το γιατί δεν έχει γίνει αυτό είναι άξιο απορίας, αφού οι περισσότεροι παράγοντες στο χώρο κάνουν παράπονα ότι η ΚΟΠ δεν δίνει την κατάλληλη προσοχή στο άθλημα. Επίσης πολλοί διαμαρτύρωνται ότι η ομοσπονδία κάνει περισσότερο κακό παρά καλό όσον αφορά τα πρόστιμα που τσεπώνει κάθε χρόνο χωρίς να τα επιστρέφει με χορηγίες.

Στο κοντινό μέλλον ελπίζουμε να δούμε κάποια αλλαγή στο άθλημα έτσι ώστε να μην το αφήσουν και αυτό όπως αρκετά άλλα να σβήσει, αφού αρκετές ομάδες έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους λόγω οικονομικών προβλημάτων και αφενός λόγω αδιαφορίας από την ομοσπονδία. Η επανέναρξη του Πρωταθλήματος θα καθυστερήσει για ακόμη μια εβδομάδα λοιπόν, έτσι στην αναμονή των πέντε εβδομάδων που ήμασταν μέχρι τώρα προστίθεται ακόμη μια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιζόταν κανονικά αυτή την Πέμπτη εντός έδρας με την ΑΕΚ, όμως η αποχή των διαιτητών μεταφέρει τη 12η αγωνιστική για το διήμερο 29 και 30 Ιανουαρίου. Οι ομάδες θα έχουν ακόμη μια εβδομάδα προετοιμασία πριν την επιστροφή τους στη δράση, με τους πράσινους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους.