Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ολοκληρώθηκε η εξόντωση του Βάγκνερ

Ολοκληρώθηκε η εξόντωση του Βάγκνερ

 futsal-aek-24


Ούτε στο χειρότερο εγκληματία δεν συμπεριφέρονταν με τέτοιο τρόπο. Ο διαιτητής του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την ΟΜΟΝΟΙΑ που απέβαλε τον Βραζιλιάνο, ολοκλήρωσε την αποστολή του γράφοντας στο φύλλο αγώνος πως κτύπησε αντίπαλο παίκτη με πρόθεση. Και όλα αυτά, ενώ ο παίκτης που στη θεωρία ήταν το θύμα, δεν έπεσε καν στο έδαφος και τόνιζε με το τέλος του αγώνα πως ο Βάγκνερ δεν είχε πρόθεση να τον κτυπήσει.

Το αποτέλεσμα ήταν η δικαστική να τιμωρήσει με 3 επιπλέον αγωνιστικές το Βάγκνερ, με τον αριθμό να φτάνει στο πελώριο 5! Ναι 5 αγωνιστικές για μια φάση αμφισβητούμενη, μια φάση που το βίντεο δείχνει πως ο Βάγκνερ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΕΙ τον αντίπαλο. Το ποιον θέλει να εξυπηρετήσει ο Χαράλαμπος Γεωργίου, ένας άνθρωπος που είναι βοηθός διαιτητής πρώτης κατηγορίας(ανταμείφθηκε κάνοντας το σημερινό παιχνίδι μας κυπέλλου) με ότι αυτό συνεπάγεται, είναι μάλλον φανερό. Και μακάρι να μπορούσαμε να πούμε πως είναι το άθλημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει χάσει ούτε και ένα βαθμό από την αρχή της χρονιάς. Εκείνοι που είναι μαθημένοι να κερδίζουν στα χαρτιά και εκεί που είναι δυνατοί στο παρασκήνιο, έχουν κινητοποιήσει τους μηχανισμούς τους. Εμείς πρέπει να κινητοποιηθούμε όπως ξέρουμε καλύτερα: η ομάδα να συνεχίσει τη δουλειά και εμείς να σταθούμε στο πλευρό της. Ειδικά στο ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ πρέπει να καταλάβουν την ανωτερότητα μας…