Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Όσο σημαντικό είναι και το επόμενο

Όσο σημαντικό είναι και το επόμενο

Futsal-ENP (54)


Στη Λάρνακα εκστρατεύει σήμερα η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που θα την φιλοξενήσει η Ανόρθωση (21:15, live omonoianews.com). Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, το παιχνίδι όμως κάθε άλλο παρά εύκολο δεν είναι, αφού η κυρία παρουσιάζεται φέτος ιδιαίτερα φιλόδοξη.

Το παιχνίδι είναι το τελευταίο που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ πριν από το αιώνιο ντέρμπι και εκεί ακριβώς βρίσκεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος. Πρέπει ολόκληρη η ομάδα να παραμείνει προσηλωμένη στο αποψινό ματς, το αιώνιο μπορεί να περιμένει! Στο τέλος της ημέρας άλλωστε από 3 βαθμούς δίνει το κάθε ένα, κάτι που τα καθιστά εξίσου σημαντικά! Η ομάδα μας επιβάλλεται αν υποδεχθεί από βδομάδας το Αποέλ στο +6, για να το καταφέρει όμως πρέπει πρώτα να ξεπεράσει τον σκόπελο Ανόρθωση.

Αν είναι κάτι που έχει αποδείξει πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια είναι πως ξέρει πως πρέπει να προσεγγίσει το κάθε ματς. Είμαστε βέβαιοι πως θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και σοβαρή, θα πάρει αυτό που θέλει και στη συνέχεια θα δει και τι Αποέλ. Κάθε τι στην ώρα του.