Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL 1900 θέσεις, στόχος 1900 τρελαμένοι πράσινοι

1900 θέσεις, στόχος 1900 τρελαμένοι πράσινοι

κλειστο


Μέχρι 1900 άτομα μπορεί να φιλοξενήσει το στάδιο Ελευθερία την Πέμπτη στον αγώνα φούτσαλ ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ και οι φίλοι της ομάδας μας τις έχουν όλες στη διάθεση τους. Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει. Περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω:

Το ανώτατο όριο των 1900 θεατών – βάση της σχετικής νομοθεσίας – ορίστηκε για τον αγώνα φούτσαλ της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, μετά την Αστυνομική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/03).

Συγκεκριμένα, έχουν εκδοθεί 1300 εισιτήρια που αφορούν τη Νότια εξέδρα του σταδίου (Αμμόχωστος – απέναντι από την κεντρική) και άλλα 300 εισιτήρια για τη Βόρεια εξέδρα (Κερύνεια – κεντρική), ενώ οι υπόλοιπες θέσεις αντιστοιχούν σε προσκλήσεις και εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, ενώ στην κατοχή τους εισιτήρια έχουν και τα μέλη της Επιτροπής Φούτσαλ. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

Καλείται ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως προσέλθει έγκαιρα στο στάδιο, για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας, καθώς θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φίλαθλο, ανεξαρτήτου ηλικίας, που δεν θα έχει στην κατοχή του εισιτήριο.

* Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015, στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 20:30, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη: Έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια του αγώνα φούτσαλ της ομάδας μας με αντίπαλο το Αποέλ

ticketfutsal