Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2ου ημιχρόνου…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του 2ου ημιχρόνου…

futsal-apoel-3-18


Δεν τα κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού παρά την υπερπροσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου, έμεινε στην ισοπαλία με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και έπεσε από την κορυφή. Η ομάδα μας έζησε ένα απίστευτο πρώτο ημίχρονο που την είδε να χάνει με 0-4. Στην επανάληψη όμως έπαιξε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, άξιζε να κερδίσει και εν τέλη μπορεί να νιώθει αδικημένη από το τελικό σκορ, μιας και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι.

Ότι έγινε έγινε πάντως και δεν αλλάζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την ερχόμενη εβδομάδα το Αποέλ, σε ένα ματς που η νίκη δεν αποτελεί επιλογή αλλά αναγκαιότητα. Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή έπεσε από την κορυφή κυρίως λόγω των προηγούμενων στραβών διαιτητικών αποτελεσμάτων και όχι γιατί δεν είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Είναι η ποιοτικότερη ομάδα και με εμφανίσεις παρόμοιες με αυτές του 2ου ημιχρόνου θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Δεν άλλαξαν άλλωστε και πολλά από την ψεσινή απώλεια και ο δρόμος είναι μακρύς. Ευχόμαστε το ψεσινό πάθος του δευτέρου ημιχρόνου, να παραμείνει σταθερό σε όλη τη συνέχεια και είμαστε πεπεισμένοι πως ο τίτλος θα βαφτεί πράσινος.