Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μαυρουδής: “Η ομάδα μου θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα”

Μαυρουδής: “Η ομάδα μου θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα”

futsal (6)


Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κούλλης Μαυρουδής, δήλωσε στο Omonoianews πως οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο. Ο κόουτς του τριφυλλιού θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, μελετήσαμε το προηγούμενο παιχνίδι και χτυπήσαμε στις αδυναμίες του αντιπάλου και το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε τελειώσει στο 4-1. Όμως όπως ξέρουμε η μπάλα τιμωρεί και σε μία ευκαιρία κατάφερε ο αντίπαλος να ανοίξει το σκορ. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σκηνικό, με τον αντίπαλο να σκοράρει 2ο τέρμα. Εμείς ποτέ δεν τα παρατήσαμε, ακόμα κι όταν έμειναν 25 δευτερόλεπτα εμείς το πιστεύαμε, ρισκάραμε, παίξαμε με flying goalkeeper και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Η σημερινή ανατροπή, αλλά και αυτή της περασμένης βδομάδας, έδειξαν πως η ομάδα μου θα το διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα», ήταν το σχόλιο του για την αναμέτρηση.

Για την προκλητική συμπεριφορά του τερματοφύλακα του Αποέλ προς τον κόσμο, μας είπε: «Από μας εξαρτάτε πως θα αντιδράσει ο κόσμος. Όταν ο κόσμος μας δεν δέχθηκε καμία πρόκληση, ήταν κόσμιος και βοήθησε την ομάδα ακόμα και στο 0-2. Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ γι αυτό το αποτέλεσμα και τους ευχαριστούμε».