Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μονόδρομος το «διπλό»

Μονόδρομος το «διπλό»

futsal-enp-b-11


Την πολεμούν αλλά αυτή δεν τα βάζει κάτω και ούτε πρόκειται, είναι φτιαγμένη από μέταλλο πρωταθλητή και θα το αποδείξει πάλι η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ (19:30 – live omonoianews.com) αποτελεί μονόδρομος για την ομάδα μας και μόνο με το «διπλό» θα φύγει από εκεί. Οι πράσινοι ξέρουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της όμως πιστεύουν στις δυνάμεις τους και έχουν σκοπό να δραπετεύσουν με το τρίποντο.

Τα κίνητρα για να μπει η ομάδα μας με το δεξί στα πλέι-οφ είναι πολλά, με ένα από αυτά: για να δείξει σε όλους αυτούς που δεν την θέλουν ότι είναι εδώ και θα πολεμήσει μέχρι τέλους! Στην κορυφή θα επιστρέψει μόνο με νίκη η ομάδα μας και θα τα δώσει όλα για να την πετύχει, αφού γνωρίζει πολύ καλή ότι η θέση της είναι εκεί. Ο Κούλλης Μαυρουδής μελέτησε τον αντίπαλο και δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίσουν την ΕΝΠ.

Χωρίς το Τάσο Σκαμπύλη μας άφησαν τα κοράκια και ο αξιότιμος δικαστής, κάτω από τα δοκάρια όμως θα υπάρχει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας για να προστατεύει το τέρμα της ομάδας μας. Ο Ανδρέας Μαλαός έδειξε και με τον Αραράτ ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στο ψηλό επίπεδο, με το μικρό να δείχνει καλά αντανακλαστικά και θα το κάνει και απόψε, έχοντας πάντα τη βοήθεια της πολύ καλής αμυντικής γραμμής του τριφυλλιού. Ο Τάσος είναι η μοναδική απώλεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού επέστρεψε ο Βάγκνερ μετά από πέντε αγώνες που είχε μείνει εκτός, όπως και ο Πολυβίου που έχασε το προηγούμενο παιχνίδι.