Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Να θυμάστε, κάρτες μόνο στους πράσινους» (Video)

«Να θυμάστε, κάρτες μόνο στους πράσινους» (Video)

futsal-apoel-3-26


Αν και πέρασε μια εβδομάδα δεν ξεχάσαμε(ούτε πρόκειται) τη σφαγή στο φούτσαλ και εξασφαλίσαμε το βίντεο από το παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποελ για να δείτε για τις φάσεις που φωνάζει η ομάδα μας και την ανομοιομορφία στον πειθαρχικό έλεγχο. Οι διαιτητές του αιώνιου ντέρμπι προσπάθησαν(;) να μην κάνουν αυτό που κάνουν σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι τους(να ευνοούν το Αποέλ) αλλά στο τέλος… λύγισαν φαίνεται. Στο όνειρο τους δεν αποκλείεται να είχαν συνομιλία με κανένα ΑΝΤΙ-Κουμμούναρο και να τους είπε «να θυμάστε, κάρτες μόνο στους πράσινους» και… υποσυνείδητα έτσι έπραξαν. Οι φάσεις που η ΟΜΟΝΟΙΑ νιώθει αρκετά αδικημένη είναι τρεις, με την κύρια να είναι είναι σαφώς αυτή που επέφερε την αποβολή στον Πολυβίου χωρίς να κάνει κάτι ο ποδοσφαιριστής μας. Οι άλλες δύο είναι για φάουλ συγκεκριμένου παίκτη του Αποέλ που και στις δύο περιπτώσεις έπρεπε να δεχτεί κάρτα, αλλά στη μια δεν σφυρίχτηκε ούτε φάουλ.

Δείτε το στο βίντεο τις τρεις φάσεις και από κάτω που εστιάζουν τα παράπονα τους οι πράσινοι:

Αρχίζοντας με την πρώτη χρονικά φάση όταν ο Βίτο πάει επικίνδυνα πάνω στον Κωνσταντίνο Ιακώβου, ο Βραζιλιάνος αντί να πηγαίνει για τη μπάλα έβαλε δύναμη σε πόδια και χέρια πηγαίνοντας προς τον παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με μοναδικό σκοπό να ρίξει κάτω. Αυτό μπροστά στα μάτια του διαιτητή, που ούτε φάουλ δεν έδωσε ενώ έπρεπε να σφυρίξει την παράβαση και το λιγότερο να κιτρινίσει το Βίτο.

Στη δεύτερη φάση, ο ίδιος πάλι παίκτης του Αποέλ, ο Βίτο, αυτή τη φορά βάζει στόχο το Σέζαρ, τον οποίο κτυπά στο πόδι και στη συνέχεια ενώ ο παίκτης μας βρίσκεται στο έδαφος κλωτσάει επιδεικτικά τη μπάλα πάνω του. Μπροστά στη φάση ο διαιτητής που έδωσε φάουλ αλλά τίποτε περισσότερο, πηγαίνοντας μπροστά στο Βίτο κάνοντας… τα γλυκά ματάκια! Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή ο παίκτης του Αποέλ δηλαδή για να δεχθεί την κόκκινη κάρτα κύριοι; Σκληρά φάουλ χωρίς κανένα σκοπό να πάρει τη μπάλα και καπάκι αντιαθλητικό παίξιμο κλωτσώντας τη μπάλα σε παίκτη που βρίσκεται στο έδαφος.

Φτάνουμε στη φάση της αποβολής του Πολυβίου, εκεί που θέλουμε να εστιάσουμε την προσοχή σας(αφού ο Πολυβίου δεν έκανε κάτι μεμπτό) είναι στο διαιτητή. Ο κύριος Κωνσταντίνου στην αρχή σφυρίζοντας έκανε βήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση με αυτή που στη συνέχεια μας λέει ότι είδα φάουλ. Δείτε στο βίντεο και σε αργή κίνηση το διαιτητή να πηγαίνει αρχικά αριστερά και μετά στα ξαφνικά αν γυρίζει προς τα δεξιά και αν σφυρίζει φάουλ και να δίνει δεύτερη κίτρινη στον παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αργεί να λειτουργήσει ο εγκέφαλος κ. Κωνσταντίνου όταν κάνεις πράγματα που δεν έχουν λογική έτσι; Μην σε ανησυχεί αυτό, με τα χρόνια θα συνηθίσεις και εσύ όπως δεκάδες άλλοι…