Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ο πόλεμος πλέον είναι φανερός

Ο πόλεμος πλέον είναι φανερός

futsal-apoel-3-39


Μετά τα χθεσινές αποφάσεις του Αριστοτέλη Βρυωνίδη, δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία: έχουν κινηθεί όλοι οι μηχανισμοί από απέναντι, για να μην πάρει πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η εξοντωτική τιμωρία σε ένα παίκτη υπόδειγμα, όπως ο Τάσος Σκαμπύλης, για ένα απλό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου (που δεν έπρεπε καν να αποβληθεί), αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Και δεν είναι το πρώτο συμβάν που δείχνει που πέι το πράμα.

Προηγήθηκαν βλέπετε η κόκκινη επιστημονικής φαντασίας στον Βάγκνερ, η σφαγιαστική διαιτησία στο ντέρμπι με το Αποέλ με δυο αποβολές. η προσπάθεια του αιωνίου να εξοντώσει το Παραλίμνι για να πάρει βαθμούς στα χαρτιά. Είναι μια αλυσίδα γεγονότων που ξεκαθαρίζει τις προθέσεις των αρχόντων του αθλήματος. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βρει τους τρόπους να αντιδράσει. Τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός από αυτό.

Στα εντός πάντως ο μόνος τρόπος είναι οι νίκες. Η ομάδα επιβάλλεται να περάσει νικηφόρα από το Παραλίμνι και να πάει στο νέο αιώνιο ντέρμπι (αυτή τη φορά χωρίς οπαδούς) έχοντας το πάνω χέρι βαθμολογικά. Επιστρέφει ο Βάγκνερ, επιστρέφει ο Πολυβίου, απουσιάζει ο Τάσος, αλλά πάμε μόνο για τη νίκη. Δεν μας τρομάζουν τόσο εύκολα.