Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Χωρίς τον Τάσο, επεισόδιο 3

Χωρίς τον Τάσο, επεισόδιο 3

futsal (7)


Δεν θα έχει απόψε στη διάθεση της η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ τον Τάσο Σκαμπύλη λόγω της εξοντωτικής τιμωρίας που δέχθηκε από τον εντιμότατο αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας εξέτισε τις δύο αγωνιστικές που επιφέρει η απευθείας κόκκινη κάρτα, που ο ίδιος δέχθηκε στο αιώνιο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Κούλλης Μαυρουδής όμως θα πρέπει να στερηθεί το βασικό τερματοφύλακα του για ακόμη τρία παιχνίδια, αφού ο Τάσος τιμωρήθηκε επιπλέον με τρεις αγωνιστικές.

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε όμως, όσες φορές κι αν χρειαστεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φοβάται κανένα, πόσο μάλλον αυτούς που δεν έμαθαν να κερδίζουν δίκαια και μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά σε κλειστές αίθουσες. Απόψε όλη η ομάδα θα παίξει και για τον Τάσο και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Κάτω από τα δοκάρια, η ομάδας μας θα έχει τον Ανδρέα Μαλαό, με το μικρό να είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει των δυσκολιών του αγώνα.

Ο Τάσος Σκαμπύλης θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας την 6η και τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο το Αποέλ, μέχρι τότε ακολουθούν ακόμη… 3 επεισόδια του καλοστημένου θεάτρου που κάποιοι έχει δημιουργήσει. Εμείς θα σας την “σπάσουμε” όμως, το σενάριο θα έχει αλλαγές, από αυτές που δεν θα σας αρέσουν!!! Η συνέχεια (η δική μας) στο γήπεδο…

Διαβάστε ακόμη: Θα τα δώσει όλα για τη νίκη