Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Οριστική διακοπή στο αιώνιο ντέρμπι

Οριστική διακοπή στο αιώνιο ντέρμπι

futsal-apoelDiakopi (13)


Με…διακοπή κλείνει τη χρονιά η ΟΜΟΝΟΙΑ, που τερμάτισε στη 2η θέση του Πρωταθλήματος φούτσαλ. Κόντρα στο Αποέλ για την τελευταία αγωνιστική, οι πράσινοι έπαιξαν για το γόητρο αφού όλα είχαν κριθεί μια εβδομάδα νωρίτερα. Τελικά δεν έμελλε να ολοκληρώσουν το παιχνίδι.

Στο σημερινό αγώνα, το σκορ άνοιξε ο Μάρκος στο 2ο λεπτό, με το Αποέλ να απαντά άμεσα ισοφαρίζοντας και στη συνέχεια ανατρέποντας το σκορ σε 2-1. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον αιώνιο αντίπαλο να προηγείται 3-1, με τέρματα των Κουλουμπρή, Λέο και Ροδόλφο. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Καλός μείωσε σε 3-2, ενώ λίγο αργότερα η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Πολυβίου.

Κάπου εκεί μια έντονη συζήτηση μεταξύ Χατζή και Αντρέου έφερε τη διακοπή, αφού τα αντικείμενα έπεφταν βροχή στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι προσωρινά, όμως 10(!!!) λεπτά μετά επέστρεψαν για να συνεχίσουν, ενώ ούτε η ρίψη αντικειμένων σταμάτησε, ούτε διασφαλίστηκε η ασφάλεια των αθλητών. Βλέπετε οι διαιτητές στο φούτσαλ διακόπτουν παιχνίδια από την πρώτη μόνο όταν πρόκειται να τιμωρήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας λοιπόν, ο αγώνας άρχισε ξανά και το Αποέλ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Κουλουμπρή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέδρασε, ανέβηκε και κέρδισε 10μετρο πέναλτι. Εκτελεστής ο Πολυβίου, όμως ο αντίπαλος πορτιέρο απέκρουσε. Δυο λεπτά πριν το τέλος, το Αποέλ πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Αλεξίου, για να ενταθεί η ρίψη αντικειμένων, που δεν είχε σταματήσει εντελώς ποτέ. Νέα διακοπή και οι διαιτητές έτρεξαν εκ νέου στα αποδυτήρια. Παρότι υπήρξαν έντονες διαβουλεύσεις και προσπάθεια να ξαναρχίσει το ματς, με τέτοια ατμόσφαιρα δεν ήταν δυνατό και το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά.