Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η δέκατη νίκη που κλείδωσε την πρωτιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Η δέκατη νίκη που κλείδωσε την πρωτιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ

FutsalU21-ElpidaAstr (29)


Το Πρωτάθλημα φούτσαλ στην ηλικία κάτω των 21 ετών πανηγυρίζει από χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι Νέοι κέρδισαν στην έδρα τους με 4-2 την Ελπίδα Αστρομερίτη και κλείδωσαν μαθηματικά την 1η θέση στη βαθμολογία, μια αγωνιστική πριν το τέλος των υποχρεώσεων τους. Οι πράσινοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ όμως τις σπατάλησαν, όμως πήραν το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί που της χάρισαν τον τίτλο. Το omonoianews.com ήταν εκεί και σας μεταφέρει βίντεο και φωτογραφίες από την αναμέτρηση.

Με 2-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τον Κωνσταντίνο Ιακώβου να αλλάζει όμορφα τη μπάλα με τον Απόστολο Αποστόλου και τον αρχηγό να σκοράρει ανοίγοντας το σκορ. Στο δεύτερο γκολ του τριφυλλιού, ήταν η σειρά του Ιακώβου να δώσει την ασίστ και τον Απόστολο να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ, όσο εξίσου εκπληκτική ήταν η μπαλιά.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Όμηρου Ομήρου έκανε γρήγορα το 4-0, με τον Απόστολο να πετυχαίνει το 3-0 με το δεύτερο του προσωπικό γκολ στον αγώνα, μετά από όμορφη ενέργεια ξεπερνώντας τον αντίπαλο του με τακουνάκι και πλασάροντας σωστά. Με αυτογκόλ προήλθε το τέταρτο μας γκολ, μετά από πάσα του Βαρβάβα Κοντοδήμητρου η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα. Η αντίπαλη ομάδα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα σε 4-2.

Δείτε στιγμές από το χθεσινό παιχνίδι:

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση: