Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να επιστρέψει σοφότερη

Να επιστρέψει σοφότερη

futsal-enp (8)


Δεύτερη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας έφερε το πρωτάθλημα στα μέτρα της, αφού “ξέφυγε” σε κάποια στιγμή 6 ολόκληρους βαθμούς από το δεύτερο Αποέλ. Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην κορυφή όμως και έχασε ένα τίτλο που έμοιαζε στο μεγαλύτερο διάστημα της κούρσας δικός της.

Τι έφταιξε όμως για να κατέβει η ΟΜΟΝΟΙΑ από τη κορυφή; Θα επαναλάβουμε καταρχάς τη θέση μας: οι εξοντωτικές τιμωρίες στο Βάγκνερ και το Σκαμπύλη, αποτέλεσαν αλλοίωση πρωταθλήματος. Η ομάδα μας στερήθηκε τον κορυφαίο τερματοφύλακα στο νησί και ίσως τον ποιοτικότερο παίκτη, στα πιο κρίσιμα στάδια του πρωταθλήματος. Άλλα πλέι οφ θα βλέπαμε με Βάγκνερ και Σκαμπύλη.

Από κει και πέρα, έχει και η ομάδα μας ευθύνες. Άφησε τις άδικες αποφάσεις να την εκνευρίσουν και από τότε, δεν βρήκε ποτέ ξανά τον καλό εαυτό της. Δεν κατάφερε να διαχειριστεί το γερό προβάδισμα, αφού επηρεάστηκε από τις εξαγγελίες των απέναντι πως θα “κινήσουν γη και ουρανό”. Επιπρόσθετα, φάνηκε πως υπήρχαν και κάποια κενά, αφού οι απουσίες δεν αναπληρώθηκαν στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Τέλος, δεν βοήθησε σίγουρα η διακοπή του ματς με το Αποέλ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να ισοφαρίσει εκείνο το κομβικό παιχνίδι, η τουλάχιστον να μην το έχανε με 4-0 στα χαρτιά.

Για το τμήμα φούτσαλ, υπάρχει μόνο μια επιλογή, η επιστροφή τη κορυφή. Ζυμαράς και Μαυρουδής καλούνται να βρουν ξανά τις λύσεις. Ελπίζουμε μόνο να μην αφεθεί μόνος ξανά ο Ζυμαράς να τρέχει (μιλάμε οικονομικά, γιατί δόξα το Θεό η επιτροπή του τρέχει μαζί του) για το τμήμα, αλλά να υπάρξει ουσιαστική στήριξη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιστρέψει ξανά στη κορυφή.