Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Όσες πιθανότητες έχει θα τις διεκδικήσει

Όσες πιθανότητες έχει θα τις διεκδικήσει

Futsal-Ano (3)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται απόψε στις 20:30 (Live Omonoianews.com) την ΕΝΠ για την προτελευταία αγωνιστική στο Πρωτάθλημα φούτσαλ. Ο αντίπαλος έρχεται στη Λευκωσία χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, όμως δεν παύει να είναι επικίνδυνος και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε το τρίποντο. Οι πράσινοι από την άλλη είναι αποφασισμένοι έχοντας μοναδικό στόχο να επικρατήσουν της Παραλιμνίτικης ομάδας, έτσι ώστε να διεκδικήσουν και τις (ελάχιστες έστω) πιθανότητες τους παραμονής στη μάχη του τίτλου.

Ο Κούλλης Μαυρουδής θέλει από τους παίκτες του να έχουν το μυαλό τους στο γήπεδο και στο δικό μας παιχνίδι μόνο, χωρίς να σκέφτονται το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα. Μας ενδιαφέρει άμεσα τι θα κάνει ο αιώνιο αντίπαλος, όμως πρώτα πρέπει να κερδίσουμε εμείς και μετά θα μάθουμε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό, με οπουδήποτε απώλεια του Αποέλ να είναι ευπρόσδεκτη. Είναι λογικό να έχουμε… στο ακουστικό για το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα όμως στο γήπεδο και στον πράσινο πάγκο η προσήλωση τους θα είναι στον αγωνιστικό χώρο.

Σε περίπτωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει και το Αποέλ χάσει ή έρθει ισόπαλο στη Λάρνακα κόντρα στην Ανόρθωση, τότε οι πράσινοι μένουν στο παιχνίδι τίτλου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση όλα τελειώνουν. Απόψε θα γνωρίζουμε εάν θα ήμαστε μέχρι την επόμενη εβδομάδα στο κόλπο του τίτλου…