Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Θα τα δώσει όλα για τη νίκη

Θα τα δώσει όλα για τη νίκη

futsal-apoel-3-40


Το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο έχει μπροστά της ΟΜΟΝΟΙΑ στο φούτσαλ και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ανόρθωση απόψε(20:30 – Live Omonoianews.com) και πηγαίνουν στο Κίτιον με μοναδικό σκοπό να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα είναι οι παίκτες του Κούλλη Μαυρουδή έτσι ώστε να αποδράσουν με το ζητούμενο και να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου.

Αντίπαλος είναι μια ομάδα με ποιοτικό σύνολο, που διαθέτει μια από τις πιο καυτές έδρες και είναι δύσκολο να κερδίσεις εκεί, άλλωστε στο παιχνίδι της πρώτης φάσης με την Ανόρθωση στο Κίτιον έχασε τους πρώτους της βαθμούς για φέτος η ομάδας μας. Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι αποτελεί μονόδρομος ο αγώνας αυτός και μόνο με το “διπλό” παραμένουν όλα… στα πόδια μας! Απομένουν μόνο 4 αγωνιστικές (συμπεριλαμβανομένης και αυτής) για να ολοκληρωθεί ο μαραθώνιος και κάθε απώλεια στοιχίζει…

Πίστη στην ομάδα μας υπάρχει, το απέδειξε και στον προηγούμενο της αγώνα που δεν σταμάτησε να τα δίνει όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πάθος των αθλητών μας που θα βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο, η δύναμη που θα βάλουν σε κάθε διεκδίκηση, έτσι θα δείξουν πόσο πολύ θέλουν να κερδίσουν.