Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έριξε τριάρα στον αιώνιο και πάει για το νταμπλ

Έριξε τριάρα στον αιώνιο και πάει για το νταμπλ

Futsal


Στον τελικό του Κυπέλλου φούτσαλ βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 μετά και τη νίκη της με 3-0 επί του Αποέλ στον νοκ-άουτ ημιτελικό αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο Ελευθερία. Οι πράσινοι πάνε για το νταμπλ πλέον, αφού έχουν κατακτήσει ήδη το Πρωτάθλημα. Καλύτερη και φτιάχνοντας περισσότερες φάσεις απέναντι από την αντίπαλη εστία, η ομάδα του Όμηρου Ομήρου δίκαια προκρίθηκε.

Δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση η ομάδας μας, που μόλις στο 4ο λεπτό ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με το Γιώργο Σάφαρη. Στη συνέχεια οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια, αρχικά ο Κώτσιος το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Βαρνάβας. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους πράσινους μπροστά με 2-0, αφού στο 25ο λεπτό ο Βαρνάβας Κοντοδήμητρος σκόραρε με σουτ από πλάγια θέση.

Στην επανάληψη δημιούργησε ευκαιρίες το τριφύλλι, χάνοντας κάποιες κλασικές μάλιστα. Το τρίτο γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ πέτυχε ο Αλέξανδρος Χατζηβασίλης στο 48′ της αναμέτρησης. Με το τελικό σφύριγμα οι παίκτες της ομάδας Νέων πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό.

Δείτε πως προκρίθηκε η ομάδα μας: