Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στην Εθνική τέσσερις πράσινοι φουτσαλιστές

Στην Εθνική τέσσερις πράσινοι φουτσαλιστές

futsal-me-derinia1


Κλήση στην Εθνική φούτσαλ πήραν τέσσερις παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στη 17αδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκονται οι Τάσος Σκαμπύλης, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Ιακώβου και Μάρκος Ιωάννου. Οι πράσινοι διεθνείς θα δώσουν το παρών τους σε τέσσερις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Η προετοιμασία της Εθνικής περιλαμβάνει προπονήσεις τη Δευτέρα 18/5, την Τρίτη 19/5, την Πέμπτη 21/5 και την Παρασκευή 22/5. Όλες οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο στο κλειστό στάδιο Ελευθερία με ώρα έναρξης τις 19:00, με τους ποδοσφαιριστές να είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται εκεί μισή ώρα νωρίτερα.

Σύντομα θα έχει επίσημες υποχρεώσεις η Εθνική Φούτσαλ, σε αγώνες για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η κλήρωση των ομίλων της προκριματικής φάσης για την ευρωπαϊκή ζώνη θα γίνει στις 2 Ιουνίου 2015 και σύμφωνα με το σχεδιασμό της FIFA  οι αγώνες θα γίνουν στις 22, 23 και 25 Οκτωβρίου 2015.

Όλοι οι αγώνες του ομίλου θα φιλοξενηθούν σε μια χώρα και η ΚΟΠ αποφάσισε να διεκδικήσει τη διεξαγωγή τους στην Κύπρο. Όταν γίνει η κλήρωση, τότε η ομοσπονδία θα ενημερώσει την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή έτσι ώστε να ληφθεί η απόφαση.