Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στα πράσινα πάλι ο Σίλβιο

Στα πράσινα πάλι ο Σίλβιο

silvio


Ακόμη ένας πράσινος επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Σίλβιο Μούλερ αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα στο φούτσαλ από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας επιστρέφει στο τριφύλλι μετά από πέντε χρόνια. Η επίσημη ανακοίνωση:

Στην απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα, Σίλβιο Μούλερ, προχώρησε η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Σίλβιο Μούλερ αγωνίστηκε από το 2003 μέχρι το 2010 στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του Τμήματος, τη σεζόν 2008-09.

«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τον βασικό της στόχο, που είναι η επιστροφή στην κορυφή του Κυπριακού φούτσαλ. Είμαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και αυτό με κάνει να νιώθω διπλή χαρά για την επιστροφή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι περήφανος που επανεντάχθηκε σε αυτήν τη μεγάλη οικογένεια. Θέλω να κατακτήσω τίτλους και να έχω πολλές επιτυχίες», ανέφερε ο Σίλβιο Μούλερ στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.

Η προσθήκη του Σίλβιο Μούλερ ενισχύσει την υφιστάμενη ομάδα τερματοφυλάκων: «Εκτιμώ και σέβομαι τον Τάσο Σκαμπύλη. Πιστεύω με την εμπειρία που διαθέτουμε θα βοηθήσουμε την ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, αλλά και τον ταλαντούχο νεαρό Ανδρέα Μαλαό για να συνεχίσει τη βελτίωση του», επεσήμανε ο Σίλβιο Μούλερ.

«Πάντα πίστευα πως θα είχε την ευκαιρία να τελειώσω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Επίσης, στις επιθυμίες μου είναι να παραμείνω κοντά στην ομάδα και μετά την ολοκλήρωση της καριέρα μου», μας εξομολογήθηκε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Όσο για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο Σίλβιο Μούλερ υπογράμμισε: «Αναμένω πως θα είναι πιο δύσκολη, διότι το επίπεδο του Κυπριακού φούτσαλ συνεχώς ανεβαίνει. Θα ενισχυθούν και κάποιες άλλες ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι, για να φτάσουμε στον στόχο μας».

«Θέλουμε τον κόσμο συνεχώς στο πλευρό μας, στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Να συνεχίσει να είναι ο 6ος παίκτης. Αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας», σημείωσε ο Σίλβιο Μούλερ.

Κλείνοντας, ο Σίλβιο Μούλερ θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε η ομάδα, στην πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος του τμήματος: «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα μου νιώσαμε. Θυμάμαι το τελευταίο παιχνίδι στο “Ελευθερία”. Ήταν κατάμεστο το γήπεδο με 4-5 χιλιάδες κόσμο. Αυτόν τον κόσμο θέλουμε να τον φέρουμε και φέτος στο γήπεδο!».