Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Λόλο: «Θέλουμε να βάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο υψηλότερο σημείο»

Λόλο: «Θέλουμε να βάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο υψηλότερο σημείο»

Lolo


Δηλώσεις του Μάνουελ Χάρκε Μοράλ ή αλλιώς Λόλο όπως τον φωνάζουν φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Ισπανός παίκτης αποκτήθηκε από την ομάδα φούτσαλ του τριφυλλιού και ήδη έπιασε δουλειά με τους νέους του συμπαίκτες. Οι δηλώσεις του Λόλο:

Στην απόκτηση του 27χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή, Μάνουελ Χάρκε Μοράλ – Λόλο, έχει προχωρήσει η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο ποδοσφαιριστής με θητεία στο Ισπανικό πρωτάθλημα (Santa Coloma, Fuconsa Jaen, Jaen Paraiso Interior, Levante), αλλά και στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν (Khazar Islands) έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας και δείχνει αποφασισμένος να την βοηθήσει στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή του Κυπριακού φούτσαλ.

Futsal-Proponisi (2)-Lolo

«Θέλουμε να βάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο υψηλότερο σημείο. Πάντοτε στην καριέρα μου στοχεύω ψηλά, το ίδιο κάνω και τώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αρχίζουμε την προσπάθεια μας στο νέο πρωτάθλημα με ντέρμπι, γι” αυτό και θα πρέπει να παρουσιαστούμε από το ξεκίνημα έτοιμοι» ανέφερε ο Λόλο στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑ.

«Δεν γνωρίζω πολλά για το Κυπριακό φούτσαλ. Η ιδιαιτερότητα για ”μένα είναι πως έρχομαι από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το Ισπανικό. Θα δούμε στην πράξη πώς θα είναι οι συνθήκες στο Κυπριακό πρωτάθλημα», επεσήμανε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος συμπλήρωσε: «Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά στοχεύουμε στο πρωτάθλημα. Για να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο, θα πρέπει να αναζητούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Futsal-Proponisi (29)-Lolo

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φάνηκε να γνωρίζει την πίεση που υπάρχει στην ομάδα μας, λόγω της μη κατάκτησης τίτλου τα τελευταία δύο χρόνια: «Η πίεση μόνο θετικά μπορεί να δώσει σε έναν ποδοσφαιριστή. Είναι αυτή που θα σε αναγκάσει να δουλέψεις ακόμη πιο σκληρά, για να γίνεις ακόμη καλύτερος. Σου δίνει επιπλέον κίνητρο για να διακριθείς και να διεκδικήσεις τίτλους».

Κλείνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ο Μάνουελ Χάρκε Μοράλ, γνωστός στο χώρο του φούτσαλ ως Λόλο, σημείωσε: «Εύχομαι ο κόσμος της ομάδας να έρχεται μαζικά στο γήπεδο. Είναι σημαντική η παρουσία του. Αυτός είναι που θα μας σπρώχνει στις νίκες και στις κατακτήσεις τίτλων».

Futsal-Proponisi (52)-Lolo