Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τα εισιτήρια διαρκείας του 6ου παίκτη στο φούτσαλ

Τα εισιτήρια διαρκείας του 6ου παίκτη στο φούτσαλ

gematoeleftheria


Για να επιστρέψει στην κορυφή μας χρειάζεται όλους δίπλα της η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η στήριξη του πράσινου λαού είναι το πιο δυνατό όπλο της ομάδας αποτελώντας τον 6ο της παίκτη. Η οικονομική βοήθεια όλων μας είναι απαραίτητη, αγοράστε τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος φούτσαλ που κυκλοφόρησαν. Αναλυτικά:

Στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος Φούτσαλ της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 30 ευρώ και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για τον θεσμό του πρωταθλήματος και του κυπέλλου (εκτός από τον τελικό κυπέλλου).

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel” και από την Green Boutique, ενώ στην κατοχή τους έχουν και τα μέλη της επιτροπής του Τμήματος Φούτσαλ.

Η ομάδα φούτσαλ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και σε αυτήν την προσπάθεια πρέπει να έχει για σύμμαχό της τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, με αγορά εισιτηρίου διαρκείας, βάζει το δικό του “λιθαράκι” για εκπλήρωση του μεγάλου αυτού στόχου.

futsalseason