Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έτοιμη για νέες προκλήσεις

Έτοιμη για νέες προκλήσεις

Futsal-proponisi (16)


Στη μάχη του νέου πρωταθλήματος ρίχνεται αύριο η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν πριν από λίγο την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι τους κόντρα στο Αποέλ, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2015/16.

Οι φουτσαλιστές προπονήθηκαν για τελευταία φορά με τον Κούλλη Μαυρουδή να τους δίνει τις τελευταίες οδηγίες. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει να αντιμετωπίσει δύο απουσίες. Εκτός πλάνων για τον αγώνα έχουν τεθεί οι τραυματίες Πάολο Πίντο και Γιάννος Ιωάννου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα προβληθεί ζωντανά από την τηλεοπτική πλατφόρμα της Cytavision, ενώ θα είναι διαθέσιμος και από το διαδίκτυο μέσω του Live Streaming της Cytavision, με χρέωση τρία ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας που έχει επιβληθεί στη γηπεδούχο ομάδα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

«Η ομάδα μας παρουσιάζεται έτοιμη και αποφασισμένη για να ξεκινήσει την προσπάθειά της για κατάκτηση του πρωταθλήματος με διπλό σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του τριφυλλιού.