Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ο Μάνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με γκολ στο 40′

Ο Μάνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με γκολ στο 40′

futsal-ethniki (2)


Ένα από τα τρία γκολ της Εθνικής φούτσαλ στο φιλικό με το Λίβανο σημείωσε ο Μανώλης Μανώλη. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σκόραρε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Η Κύπρος είχε προηγηθεί στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος, όμως η αντίπαλη ομάδα έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με τρία γκολ από το 23′ μέχρι το 34′. Ο Μάνος σημάδεψε το δοκάρι στο 35′.

Στο φιλικό που διεξήχθη στο στάδιο Ελευθερία αγωνίστηκαν επίσης και οι Κωνσταντίνος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Ιακώβου και Μάρκος Ιωάννου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Τάσος Σκαμπύλης έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Τα στιγμιότυπα:

Για το παιχνίδι μίλησε ο Μάνος στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ: «Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι και μετά το προβάδισμα των δύο τερμάτων είναι γεγονός πως παρουσιαστήκαμε λίγο νωθροί και δώσαμε το δικαίωμα στο Λίβανο να γυρίσει το σκορ. Στο τέλος δείξαμε όμως ότι η ομάδα μας μπορεί για πολύ περισσότερα και είμαι βέβαιος ότι μέχρι την ημέρα των επίσημων μας υποχρεώσεων θα παρουσιαστούμε σαφώς καλύτεροι».

Φωτογραφίες από το φιλικό:

Πηγή: CFA