Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σέζαρ: «Αν και δεν παίξαμε πολύ καλά, πήραμε μια σημαντική νίκη»

Σέζαρ: «Αν και δεν παίξαμε πολύ καλά, πήραμε μια σημαντική νίκη»


Στην ιστοσελίδα μας μίλησε ο Σέζαρ Περέιρα, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης στο Πρωτάθλημα Φούτσαλ. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είχε αρκετά καλή απόδοση και βοήθησε στα μέγιστα το “τριφύλλι” να πάρει το πρώτο τρίποντο στη χρονιά.

Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως η ομάδα δεν έπαιξε όσο θα μπορούμε, όμως το σημαντικό είναι που πήρε τη νίκη. Πλέον ακολουθεί διακοπή στο Πρωτάθλημα και ο Σέζαρ πιστεύει πως μέχρι τον επόμενο αγώνα υπάρχει χρόνος για δουλειά και πως η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη.

Οι δηλώσεις του Σέζαρ στο Omonoianews:

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, δυσκολευτήκαμε πολύ να πετύχουμε γκολ. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε λίγο καλύτερα, αλλάζαμε γρήγορα τη μπάλα και πετύχαμε δύο γκολ που μας έδωσαν τη νίκη. Αν και δεν παίξαμε τόσο καλά πήραμε τη νίκη, που είναι πολύ σημαντική. Τώρα έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι».

«Ο στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα παλέψουμε για το Πρωτάθλημα. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζουμε και στο τέλος να κατακτήσουμε τον τίτλο».