Δείτε στο βίντεο πιο πάνω πως η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε τη νίκη στη Λεμεσού επί της ΑΕΛ. Οι πράσινοι δραπέτευσαν από μια δύσκολη έδρα με τους τρεις βαθμούς σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Χατ-τρικ πέτυχε ο Μανώλης Μάνώλη. Άνοιξε το σκορ με πλασέ σε κενή εστία, μετά από ασίστ του Σέζαρ, ενώ με κλέψιμο στην αντίπαλη άμυνα πέτυχε το 2-1. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Σέζαρ με γκολάρα έκανε το 4-2. Χρυσό γκολ στο τελευταίο λεπτό πέτυχε ο Πάολο Πίντο, που πήρε τη μπάλα από πάσα του Ντιέγκο.









![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)
![Συγκινητικές στιγμές σε… ΟΜΟΝΟΙΑτικα σπίτια με τον Πράσινο Άγιο Βασίλη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/t243tf234t-100x75.jpg)


