Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ο δύσκολος δρόμος για τον τίτλο

Ο δύσκολος δρόμος για τον τίτλο

futsal-anorthosi-28-1 (9)


Η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Φούτσαλ βρήκε την ομάδα μας να καταλαμβάνει τη 2η θέση της βαθμολογίας, 7 βαθμούς κάτω από την κορυφή. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στον όμιλο τίτλου, εκεί όπου έχει μπροστά της ένα δύσκολο δρόμο με στόχο να τερματίσει 1η και να κατακτήσει τον τίτλο, όμως δεν εξαρτώνται όλα από αυτή. Οι πράσινοι κάνουν πρεμιέρα στη Β’ φάση στην έδρα τους κόντρα στην Ανόρθωση, με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη, ότι δηλαδή θέλουν να πετύχουν και στα έξι παιχνίδι των πλέι-οφ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, για να καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο της θα πρέπει να πάρει έξι νίκες και παράλληλα ο αιώνιος αντίπαλος πέραν τις δύο ήττες στα ντέρμπι μαζί μας να έχει τουλάχιστον ακόμη μια απώλεια. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, το αντίθετο μάλιστα, όμως οι πράσινοι θα παλέψουν μέχρι τέλους διεκδικώντας όλες τις πιθανότητες τους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Στην 1η αγωνιστική λοιπόν η ομάδα μας φιλοξενεί την Ανόρθωση, ενώ στον άλλο αγώνα, ο πρωτοπόρος Αποέλ αντιμετωπίζει στη Λεμεσό την ΑΕΛ. Αιώνιο ντέρμπι θα διεξαχθεί στη 2η αγωνιστική, ενώ στην 3η και 4η αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εντός και εκτός έδρα αντίστοιχα την ΑΕΛ. Στη Λάρνακα θα ταξιδέψει την 5η αγωνιστική το “τριφύλλι” για να παίξει κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ η αυλαία θα πέσει με αιώνιο ντέρμπι στο Ελευθερία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των 6 αγωνιστικών της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος:

1η αγωνιστική Πέμπτη 03/03/2016
ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση
ΑΕΛ-Αποέλ

2η αγωνιστική Πέμπτη 10/03/2016
Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ
Ανόρθωση-Αποέλ

3η αγωνιστική Πέμπτη 17/03/2016
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ
Ανόρθωση-Αποέλ

4η αγωνιστική Πέμπτη 24/03/2016
ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ
Αποέλ-Ανόρθωση

5η αγωνιστική Πέμπτη 31/03/2016
Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ
Αποέλ-ΑΕΛ

6η αγωνιστική Πέμπτη 07/04/2016
ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ
ΑΕΛ-Ανόρθωση