Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σκαμπύλης: «Εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, θα πρέπει να...

Σκαμπύλης: «Εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίσουμε»

futsal-Latsia-Skampilis (25)


Την ΑΕΛ αντιμετωπίζει απόψε (20:30) η φουτσαλική μας ομάδα στην προσπάθεια για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή. Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ο Τάσος Σκαμπύλης.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας, Τάσος Σκαμπύλης, επεσήμανε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου: «Παίζουμε με μία ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα, κάτι που δείχνει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Η ΑΕΛ προέρχεται από τη σημαντική νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης και είναι μία ομάδα που σε όλα της τα παιχνίδια παλεύει μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ωστόσο, εάν εμείς παρουσιαστούμε με το καλό μας πρόσωπο, θα κερδίσουμε. Εξάλλου, εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίσουμε».

Ακολούθως, ο Τάσος Σκαμπύλης σχολίασε την κούρσα για διεκδίκηση του τίτλου: «Θα υπάρχει ανταγωνισμός για την κατάληψη της πρώτης θέσης, από τον Αποέλ, την Ανόρθωση και την ΟΜΟΝΟΙΑ. Νιώθουμε ότι, παρά τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχουμε τις πιθανότητές μας για να στεφθούμε πρωταθλητές. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να προχωρήσουμε αλάνθαστοι μέχρι το τέλος».

Όσο για τον ρόλο του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα φούτσαλ για να καλύψει τη βαθμολογική διαφορά από την κορυφή, ο Τάσος Σκαμπύλης επεσήμανε: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας, οι πιθανότητές μας για να στεφθούμε πρωταθλητές αυξάνονται. Αναγνωρίζουμε πως τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε κατακτήσει κάποιο τίτλο, όμως η προσπάθεια εκ μέρους μας είναι πραγματικά μεγάλη. Στέλνουμε μήνυμα σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, ότι τον χρειαζόμαστε δίπλα μας, στο γήπεδο».