Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κέρδισε και συνεχίζει

Κέρδισε και συνεχίζει

 


Επιστροφή στις νίκες για την φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά την ήττα στην δεύτερη αγωνιστική από τον ΑΕΛ, η ομάδα μας κέρδισε με 9-3 την Αναγέννηση Δερύνειας και συνεχίζει την προσπάθεια. Κόντρα στην ΑΕΛ ουσιαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε το εφιαλτικό της ξεκίνημα και χθες ήταν πιο σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα πολλά γκολ, ήταν το ξέσπασμα που έψαχναν οι παίκτες μας.

Το πόσο μακριά μπορεί να πάει η ομάδα, είναι μάλλον άγνωστο. Καλούς παίκτες έχει, χθες είχε στον πάγκο της ως υπηρεσιακό προπονητή τον Ράφο, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα. Σε παιχνίδια σαν το χθεσινό, η ποιότητα των παικτών μας είναι ικανή να δίνει τρίποντα, όταν όμως ο πήχης ανεβαίνει όπως την προηγούμενη εβδομάδα με την απαιτητική φέτος ΑΕΛ, το πράγμα αλλάζει.

Το βέβαιο είναι πως το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι υποχρεωμένο βάση της ιστορίας του να κτυπά πρωταθλήματα. Είναι ακόμα νωρίς μες τη σαιζόν, το σημαντικό είναι πως έχουμε τους παίκτες, τώρα ακολουθεί σκληρή δουλειά για βελτίωση.