Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στην τελική ευθεία πριν το ταξίδι στη Μολδαβία

Στην τελική ευθεία πριν το ταξίδι στη Μολδαβία

 


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών Futsal ενόψει της αποστολής στη Μολδαβία για το διπλό φιλικό με την αντίστοιχη της χώρας. Το διπλό φιλικό εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας της Κύπρου ενόψει της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο νησί μας τον ερχόμενο Ιανουάριο. Εντός Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει νέο διπλό φιλικό με την Ελλάδα στην Κύπρο.

Οι φιλικοί αγώνες με τους Μολδαβούς θα γίνουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Futsal Arena FMF και θα είναι οι πρώτοι υπό την καθοδήγηση του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή, Άθου Στυλιανού.

Η προετοιμασία της Εθνικής Φούτσαλ συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα Μελκονιάν και η τελευταία προπόνηση στην Κύπρο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Η αποστολή θα αναχωρήσει για τον προορισμό της ξημερώματα Τρίτης. Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή βρίσκονται 14 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις από την ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρόκειται για τους Μανώλη Μανώλη, Τάσο Σκαμπύλη και Βαρνάβα Κοντοδημήτρο.