Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Όσο είναι αυτή συνεπής

Όσο είναι αυτή συνεπής

 


Νέα νίκη, τέταρτη συνεχόμενη για τη φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας επιβλήθηκε πλήρως του αντιπάλου της ΑΕΚ Σωτήρας και δεν την άφησε δευτερόλεπτο να αμφισβητήσει την κυριαρχία της. Το τελικό 2-6 ήταν φυσικό συνεπακόλουθο των όσων παρακολουθήσαμε με την ΟΜΟΝΟΝΟΙΑ να έχει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τον έλεγχο και να φτιάχνει σωρεία ευκαιριών. Η ομάδα του Κώστα Πολυβίου είναι στο σωστό δρόμο.

Εφόσον παραμείνει σε αυτόν, θα αρχίσει να απολαμβάνει σύντομα τους καρπούς της δουλειά της. Και το λέμε γιατί ως γνωστόν έχει ήδη τελειώσει με τα ντέρμπι στον πρώτο γύρο, ενώ Αποέλ, Ανόρθωση και ΑΕΛ έχουν όλοι τέτοια να δώσουν. Όσον αφορά τον δεύτερο γύρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει όλα τα παιχνίδια με τους ανταγωνιστές της για τον τίτλο στην έδρα της, εκεί όπου με τον κόσμο της, μπορεί να κάνει την βαθμολογία να μοιάζει πολύ καλύτερη για αυτήν.

Μέχρι τα ντέρμπι πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παραμείνει συνεπής. Να κερδίζει τα παιχνίδια στα οποία είναι το θεωρητικό φαβορί και να περιμένει για στραβοπατήματα των άλλων. Το δύσκολο ξεκίνημα μοιάζει να είναι παρελθόν και εκεί θα μείνει, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.