Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πάτησε κορυφή και αναμένει

Πάτησε κορυφή και αναμένει

Από το παιχνίδι με την Ανόρθωση και το τεράστιο διπλό το λέγαμε, πολύ απλά γιατί το πιστεύαμε. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερνε να κερδίσει τα δικά της παιχνίδια τονίζαμε τότε, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του γύρου να πατήσει και κορυφή, αφού όλοι οι υπόλοιποι είχαν παιχνίδια μεταξύ τους. Έστω και προσωρινά, οι εξελίξεις μας δικαιώνουν αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην κορυφή. Τονίζουμε το προσωρινά όμως, γιατί ΑΕΛ και Ανόρθωση έχουν αγώνα λιγότερο.


Ακόμα κι αν δεν καλύψει αυτή τη διαφορά η ΟΜΟΝΟΙΑ, το γεγονός πως την μείωσε σε απόσταση βολής είναι σημαντικό και αποτελούσε το ρεαλιστικό ζητούμενο ως το τέλος του πρώτου γύρου από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ κυνηγούσε τρεις ομάδες. Το πέτυχε και υπενθυμίζουμε πως στον δεύτερο γύρο έχει όλα τα ντέρμπι στο σπίτι της. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει τη μοίρα της στα χέρια της και η ίδια θα την ορίσει, η ίδια θα την καθορίσει.

Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκαιο χθες η ομάδα μας έπαιξε με τη φωτιά. Δεν κάηκε τελικά, αλλά ήταν μόνο δυο λεπτά μακριά από την φλόγα. Δεν πρέπει να εφησυχαστούμε, δεν πρέπει να σταματήσουμε την προσπάθεια, ούτε βέβαια και τη συνεχόμενη βελτίωση.