Εκτός έδρας δοκιμασίες ακολουθούν για Παίδες και Νέους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Πρωταθλήματα Φούτσαλ.
Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα κάτω των 17 ετών κοντράρεται με την Απελευθέρωση και εάν παρουσιαστεί συγκεντρωμένη δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες για να φτάσει στη νίκη. Οι “πράσινοι” κυνηγούν την ένατη σερί νίκη τους σε ισάριθμα ματς, για να διατηρήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους στη βαθμολογία. Την Κυριακή στις 11:00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
Όσον αφορά την ομάδα Νέων U21 του “τριφυλλιού”, αντιμετωπίζει την Ανόρθωση, που βρίσκεται στην κορυφή και στο +3 από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με νίκη οι “πράσινοι” θα πατήσουν κορυφή, ενώ εάν καλύψουν και τη διαφορά από την ήττα με 1-4 στον πρώτο γύρο θα ήταν ότι καλύτερο! Την Τρίτη στο κλειστό του Κοινοτικού Λάρνακας θα διεξαχθεί το ντέρμπι, που θα αρχίσει στις 20:45.


![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ [4-3]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-AEK-Live-Futsal-238x178.jpeg)


![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



